Naknejenter hiv test stavanger

En gratis hiv-hurtigtest er like sikker som en vanlig hiv - test. som er særlig rettet mot innvandrere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Haugesund. OSLO. Tilbyr hurtigtest for hiv onsdager fra , for gutter som har sex Stavanger: Stavanger Universitetssykehus, Hjalmar Johansensgate 2. Poliklinikken er åpen for alle. Vi tilbyr rådgivning, undersøkelse og behandling av seksuelt overførbare infeksjoner (SOI) gratis - og du trenger ingen henvisning.

Naknejenter hiv test stavanger - jenny skavlan

I tillegg har hivpositive som får riktig medisinsk behandling helt minimal risiko for å smitte andre. Les bloggen til helsenorge. En hivtest kan du ta hos fastlegen. Haukeland sykehusPoliklinikk for seksuelt overførbare infeksjoner, hudavdelingen.

Videos

MY HIV TEST AUGUST 2017! En gratis hiv-hurtigtest er like sikker som en vanlig hiv - test. som er særlig rettet mot innvandrere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Haugesund. OSLO. Tilbyr hurtigtest for hiv onsdager fra , for gutter som har sex Stavanger: Stavanger Universitetssykehus, Hjalmar Johansensgate 2. Poliklinikken er åpen for alle. Vi tilbyr rådgivning, undersøkelse og behandling av seksuelt overførbare infeksjoner (SOI) gratis - og du trenger ingen henvisning.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *